2019,… Wel een marathon, nee geen marathon, of toch een marathon, nee nee nee. … Zo gaat het door mijn hoofd nu ik met een longvirus even aan bed gekluisterd ben. Hopelijk herstel ik snel en kan ik in ieder geval via 10km, 10EM naar de halve trainen en daarna…. . . . #hardlopen #beatyesterday #nevernotrunning #outsideisfree #hardlopenisleuk #fitdutchies #marathon #runnersofig #instarun #instarunning #running #instarunners #runningmotivation #mondaymotivation #marathontraining #runnerlife

2019,… Wel een marathon, nee geen marathon, of toch een marathon, nee nee nee. … Zo gaat het door mijn hoofd nu ik met een longvirus even aan bed gekluisterd ben. Hopelijk herstel ik snel en kan ik in ieder geval via 10km, 10EM naar de halve trainen en daarna…. .
.
.

#hardlopen #beatyesterday #nevernotrunning #outsideisfree #hardlopenisleuk #fitdutchies  #marathon #runnersofig #instarun #instarunning #running #instarunners #runningmotivation #mondaymotivation #marathontraining #runnerlife

2019,… Wel een marathon, nee geen marathon, of toch een marathon, nee nee nee. … Zo gaat het door mijn hoofd nu ik met een longvirus even aan bed gekluisterd ben. Hopelijk herstel ik snel en kan ik in ieder geval via 10km, 10EM naar de halve trainen en daarna…. .
.
.

#hardlopen #beatyesterday #nevernotrunning #outsideisfree #hardlopenisleuk #fitdutchies #marathon #runnersofig #instarun #instarunning #running #instarunners #runningmotivation #mondaymotivation #marathontraining #runnerlife

View in Instagram ⇒

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.