Tja, ik lig al een week plat. Virusinfectie aan de luchtwegen. Hoesten hoesten hoesten… Maar het vervelendste wordt het wachten tot ik weer mag trainen. Ik begrijp dat je 2* je aantal ziektedagen moet wachten voor je weer volle bak mag gaan…. 2 weken te gaan dus. . . . . . #hardlopen #beatyesterday #nevernotrunning #outsideisfree #hardlopenisleuk #fitdutchies #marathon#runnersofig #instarun #instarunning #running #instarunners #runningmotivation#mondaymotivation #marathontraining #runnerlife

Tja, ik lig al een week plat. Virusinfectie aan de luchtwegen. Hoesten hoesten hoesten… Maar het vervelendste wordt het wachten tot ik weer mag trainen. Ik begrijp dat je 2* je aantal ziektedagen moet wachten voor je weer volle bak mag gaan…. 2 weken te gaan dus.
.
.
.
.
.

#hardlopen #beatyesterday #nevernotrunning #outsideisfree #hardlopenisleuk #fitdutchies #marathon#runnersofig #instarun #instarunning #running #instarunners #runningmotivation#mondaymotivation #marathontraining #runnerlife

Tja, ik lig al een week plat. Virusinfectie aan de luchtwegen. Hoesten hoesten hoesten… Maar het vervelendste wordt het wachten tot ik weer mag trainen. Ik begrijp dat je 2* je aantal ziektedagen moet wachten voor je weer volle bak mag gaan…. 2 weken te gaan dus.
.
.
.
.
.

#hardlopen #beatyesterday #nevernotrunning #outsideisfree #hardlopenisleuk #fitdutchies #marathon#runnersofig #instarun #instarunning #running #instarunners #runningmotivation#mondaymotivation #marathontraining #runnerlife

View in Instagram ⇒

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.