Mijn nieuwe doel in 2019: mijn eerste marathon! Ik ga ervoor!! Eigenlijk wist ik het al vanaf moment 1, maar goed het moest even inzinken denk ik. ūüėČ Het is nu al leuk :-). Nu nog even eentje uitkiezen. Hebben jullie tips? . . Oh en omdat ik nu flink in de luchtwegenlappenmand zit ga ik vanaf volgende week een blog bijhouden over mijn ervaringen van 0 tot 42. Link in bio. . . #hardlopen¬†#beatyesterday¬†#nevernotrunning¬†#outsideisfree¬†#hardlopenisleuk¬†#fitdutchies¬†#marathon#runnersofig¬†#instarun¬†#instarunning¬†#running¬†#instarunners¬†#runningmotivation#mondaymotivation¬†#marathontraining¬†#runnerlife #eerstemarathon #firstmarathon #runforfun

Mijn nieuwe doel in 2019: mijn eerste  marathon! Ik ga ervoor!! Eigenlijk wist ik het al vanaf moment 1, maar goed het moest even inzinken denk ik. ūüėČ
Het is nu al leuk :-). Nu nog even eentje uitkiezen. Hebben jullie tips?
.
.
Oh en omdat ik nu flink in de luchtwegenlappenmand zit ga ik vanaf volgende week een blog bijhouden over mijn ervaringen van 0 tot 42. Link in bio.
.
.

#hardlopen #beatyesterday #nevernotrunning #outsideisfree #hardlopenisleuk #fitdutchies #marathon#runnersofig #instarun #instarunning #running #instarunners #runningmotivation#mondaymotivation #marathontraining #runnerlife #eerstemarathon #firstmarathon #runforfun

Mijn nieuwe doel in 2019: mijn eerste marathon! Ik ga ervoor!! Eigenlijk wist ik het al vanaf moment 1, maar goed het moest even inzinken denk ik. ūüėČ
Het is nu al leuk :-). Nu nog even eentje uitkiezen. Hebben jullie tips?
.
.
Oh en omdat ik nu flink in de luchtwegenlappenmand zit ga ik vanaf volgende week een blog bijhouden over mijn ervaringen van 0 tot 42. Link in bio.
.
.

#hardlopen #beatyesterday #nevernotrunning #outsideisfree #hardlopenisleuk #fitdutchies #marathon#runnersofig #instarun #instarunning #running #instarunners #runningmotivation#mondaymotivation #marathontraining #runnerlife #eerstemarathon #firstmarathon #runforfun

View in Instagram ‚áí

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.