Besloten deze week nog niet hard te lopen. Even volledig uitzieken en mijn longen laten herstellen. Benieuwd waar ik sta als ik volgende week weer ga lopen na 3 weken niks… Gisteren uiteraard wel ff gewandeld. #lekkerbuiten . . . #hardlopen #beatyesterday #nevernotrunning #outsideisfree #hardlopenisleuk #fitdutchies #marathon#runnersofig #instarun #instarunning #running #instarunners #runningmotivation#mondaymotivation #marathontraining #runnerlife #eerstemarathon #firstmarathon#runforfun

Besloten deze week nog niet hard te lopen. Even volledig uitzieken en mijn longen laten herstellen. Benieuwd waar ik sta als ik volgende week weer ga lopen na 3 weken niks… Gisteren uiteraard wel ff gewandeld. #lekkerbuiten
.
.
.

#hardlopen #beatyesterday #nevernotrunning #outsideisfree #hardlopenisleuk #fitdutchies #marathon#runnersofig #instarun #instarunning #running #instarunners #runningmotivation#mondaymotivation #marathontraining #runnerlife #eerstemarathon #firstmarathon#runforfun

Besloten deze week nog niet hard te lopen. Even volledig uitzieken en mijn longen laten herstellen. Benieuwd waar ik sta als ik volgende week weer ga lopen na 3 weken niks… Gisteren uiteraard wel ff gewandeld. #lekkerbuiten
.
.
.

#hardlopen #beatyesterday #nevernotrunning #outsideisfree #hardlopenisleuk #fitdutchies #marathon#runnersofig #instarun #instarunning #running #instarunners #runningmotivation#mondaymotivation #marathontraining #runnerlife #eerstemarathon #firstmarathon#runforfun

View in Instagram ⇒

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.