op pauzestand. Oh wat wil ik graag op de play knop drukken na 3 weken lappenmand. Helaas kreeg ik gisterenavond weer koorts en blijft het dus kwakkelen. Vooralsnog is lopen niet aan de orde, ik blijf op de #pauze stand staan. Dat betekent dat ik ook nog niet start met mijn grote #masterplan voor 2019 (zie vorige post) helaas. . . . . #hardlopen #beatyesterday #nevernotrunning #outsideisfree #hardlopenisleuk #fitdutchies #marathon#runnersofig #instarun #instarunning #running #instarunners #runningmotivation#mondaymotivation #marathontraining #runnerlife #eerstemarathon #firstmarathon#runforfun

op pauzestand.

Oh wat wil ik graag op de play knop drukken na 3 weken lappenmand. Helaas kreeg ik gisterenavond weer koorts en blijft het dus kwakkelen. Vooralsnog is lopen niet aan de orde, ik blijf op de  #pauze stand staan. Dat betekent dat ik ook nog  niet start met mijn grote #masterplan voor 2019 (zie vorige post) helaas.
.
.
.
.

#hardlopen #beatyesterday #nevernotrunning #outsideisfree #hardlopenisleuk #fitdutchies #marathon#runnersofig #instarun #instarunning #running #instarunners #runningmotivation#mondaymotivation #marathontraining #runnerlife #eerstemarathon #firstmarathon#runforfun

op pauzestand.

Oh wat wil ik graag op de play knop drukken na 3 weken lappenmand. Helaas kreeg ik gisterenavond weer koorts en blijft het dus kwakkelen. Vooralsnog is lopen niet aan de orde, ik blijf op de #pauze stand staan. Dat betekent dat ik ook nog niet start met mijn grote #masterplan voor 2019 (zie vorige post) helaas.
.
.
.
.

#hardlopen #beatyesterday #nevernotrunning #outsideisfree #hardlopenisleuk #fitdutchies #marathon#runnersofig #instarun #instarunning #running #instarunners #runningmotivation#mondaymotivation #marathontraining #runnerlife #eerstemarathon #firstmarathon#runforfun

View in Instagram ⇒

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.