In de #miezerregen LSD met +2km. Inmiddels na 1 week lopen alweer rustig op 7km aanbeland. Nog 9 weken om op de 16 km uit te komen #moetlukken #midwintermarathon2019 . . . #hardlopenisleuk #hardlopen #mijneerstemarathon #nevernotrunning #beatyesterday #outsideisfree #fitdutchies #firstmarathon #instarun #instarunning #instarunners #running #runnerlife #runforfun #eerstemarathon

In de #miezerregen LSD met +2km. Inmiddels na 1 week lopen alweer rustig op 7km aanbeland. Nog 9 weken om op de 16 km uit te komen #moetlukken #midwintermarathon2019 .
.
.
#hardlopenisleuk #hardlopen #mijneerstemarathon #nevernotrunning #beatyesterday #outsideisfree #fitdutchies #firstmarathon #instarun #instarunning #instarunners #running #runnerlife #runforfun #eerstemarathon

In de #miezerregen LSD met +2km. Inmiddels na 1 week lopen alweer rustig op 7km aanbeland. Nog 9 weken om op de 16 km uit te komen #moetlukken #midwintermarathon2019 .
.
.
#hardlopenisleuk #hardlopen #mijneerstemarathon #nevernotrunning #beatyesterday #outsideisfree #fitdutchies #firstmarathon #instarun #instarunning #instarunners #running #runnerlife #runforfun #eerstemarathon

View in Instagram ⇒

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.