Eerste tempo loop sinds de gedwongen break. Ging goed. Ook voor het eerst met een ‘bouwlamp’ gelopen. Ik weet het niet. Wel veel licht, maar ook veel irritatie. Op naar de 10 EM op de #midwintermarathon2019 . . . #hardlopenisleuk #hardlopen #running #runnerlife #runforfun #mijneerstemarathon #mondaymotivation #moetlukken #eerstemarathon #nevernotrunning #instarun #instarunning #instarunners #runnersofig

Eerste tempo loop sinds de gedwongen break. Ging goed. Ook voor het eerst met een ‘bouwlamp’ gelopen. Ik weet het niet. Wel veel licht, maar ook veel irritatie. Op naar de 10 EM op de #midwintermarathon2019 .
.
.
#hardlopenisleuk #hardlopen #running #runnerlife #runforfun #mijneerstemarathon #mondaymotivation #moetlukken #eerstemarathon #nevernotrunning #instarun #instarunning #instarunners #runnersofig

Eerste tempo loop sinds de gedwongen break. Ging goed. Ook voor het eerst met een ‘bouwlamp’ gelopen. Ik weet het niet. Wel veel licht, maar ook veel irritatie. Op naar de 10 EM op de #midwintermarathon2019 .
.
.
#hardlopenisleuk #hardlopen #running #runnerlife #runforfun #mijneerstemarathon #mondaymotivation #moetlukken #eerstemarathon #nevernotrunning #instarun #instarunning #instarunners #runnersofig

View in Instagram ⇒

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.