In drie weken van 0 naar 10 km. Ik ben tevreden. Vandaag in de kou een lsd. Heerlijk gelopen. Vanaf volgende week weer wat tempotraining erbij. De kilometers gaat wel lukken zo voor de @midwinter_marathon . . . #ikloophard #hardlopenisleuk #hardlopen #running #runforfun #mijneerstemarathon #marathon #lekkerbuiten #nevernotrunning #komtgoed #masterplan

In drie weken van 0 naar 10 km. Ik ben tevreden. Vandaag in de kou een lsd. Heerlijk gelopen. Vanaf volgende week weer wat tempotraining erbij. De kilometers gaat wel lukken zo voor de @midwinter_marathon .
.
.
#ikloophard #hardlopenisleuk #hardlopen #running #runforfun #mijneerstemarathon #marathon #lekkerbuiten #nevernotrunning #komtgoed #masterplan

In drie weken van 0 naar 10 km. Ik ben tevreden. Vandaag in de kou een lsd. Heerlijk gelopen. Vanaf volgende week weer wat tempotraining erbij. De kilometers gaat wel lukken zo voor de @midwinter_marathon .
.
.
#ikloophard #hardlopenisleuk #hardlopen #running #runforfun #mijneerstemarathon #marathon #lekkerbuiten #nevernotrunning #komtgoed #masterplan

View in Instagram ‚áí

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.