Eerste hardloop activiteit voor 2019: Ingeschreven voor de halve marathon van @enschedemarathon De opmaat naar mijn eerste marathon in het najaar. Enorm veel zin in! Straks weer de schoenen aan voor het eerste loopje van 2019. . . . #hardlopenisleuk #hardlopen #running #runnerlife #runisfun #mijneerstemarathon #marathon #masterplan #runningmotivation #runnersofig #ikloophard #instarunning #instarun #goedbezig #trainenvoordemarathon

Eerste hardloop activiteit voor  2019: Ingeschreven voor de halve marathon van  @enschedemarathon De opmaat naar mijn eerste marathon in het  najaar. Enorm veel zin in! Straks weer de schoenen aan voor het eerste loopje van 2019.
.
.
.
#hardlopenisleuk #hardlopen #running #runnerlife #runisfun #mijneerstemarathon #marathon #masterplan #runningmotivation #runnersofig #ikloophard #instarunning #instarun #goedbezig #trainenvoordemarathon

Eerste hardloop activiteit voor 2019: Ingeschreven voor de halve marathon van @enschedemarathon De opmaat naar mijn eerste marathon in het najaar. Enorm veel zin in! Straks weer de schoenen aan voor het eerste loopje van 2019.
.
.
.
#hardlopenisleuk #hardlopen #running #runnerlife #runisfun #mijneerstemarathon #marathon #masterplan #runningmotivation #runnersofig #ikloophard #instarunning #instarun #goedbezig #trainenvoordemarathon

View in Instagram ⇒

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.