Gewoon ff een PR op de 5 km gelopen op de maandagavond. Ik dacht, ik doe een volle bak tempo training, eens kijken waar ik sta. Nou dat is gelukt, het gaat goed :-D :-) . . . #hardlopenisleuk #hardlopen #running #runnerlife #runforfun #runisfun #runningmotivation #runnersofig #ikloophard #instarun #instarunning #instarunners #mijneerstemarathon #marathon #midwintermarathon2019 #persoonlijkrecord #marathontraining #lekker

Gewoon ff een PR op de 5 km gelopen op de maandagavond. Ik dacht, ik doe een volle bak tempo training, eens kijken waar ik sta. Nou dat is gelukt, het gaat goed :-D :-)
.
.
.
#hardlopenisleuk #hardlopen #running #runnerlife #runforfun #runisfun #runningmotivation #runnersofig #ikloophard #instarun #instarunning #instarunners #mijneerstemarathon #marathon #midwintermarathon2019 #persoonlijkrecord #marathontraining #lekker

Gewoon ff een PR op de 5 km gelopen op de maandagavond. Ik dacht, ik doe een volle bak tempo training, eens kijken waar ik sta. Nou dat is gelukt, het gaat goed ūüėÄ ūüôā
.
.
.
#hardlopenisleuk #hardlopen #running #runnerlife #runforfun #runisfun #runningmotivation #runnersofig #ikloophard #instarun #instarunning #instarunners #mijneerstemarathon #marathon #midwintermarathon2019 #persoonlijkrecord #marathontraining #lekker

View in Instagram ‚áí

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.