Effe lekker 5km uitlopen na de 15 van zaterdag. Nog 1x intervallen en 1 lange loop en dan rust tot de @midwinter_marathon. . Oh en ja ik had weer eens mijn shirt binnenstebuiten… . . . #mijneerstemarathon #marathon #midwintermarathon2019 #masterplan #ikloophard #instarun #instarunning #instarunners #running #runnerlife #runforfun #runisfun #runningmotivation #runnersofig #lekkerbuiten

Effe lekker 5km uitlopen na de 15 van zaterdag. Nog 1x intervallen en 1 lange loop en dan rust tot de @midwinter_marathon.
.
Oh en ja ik had weer eens mijn shirt binnenstebuiten…
.
.
.
#mijneerstemarathon #marathon #midwintermarathon2019 #masterplan #ikloophard #instarun #instarunning #instarunners #running #runnerlife #runforfun #runisfun #runningmotivation #runnersofig #lekkerbuiten

Effe lekker 5km uitlopen na de 15 van zaterdag. Nog 1x intervallen en 1 lange loop en dan rust tot de @midwinter_marathon.
.
Oh en ja ik had weer eens mijn shirt binnenstebuiten…
.
.
.
#mijneerstemarathon #marathon #midwintermarathon2019 #masterplan #ikloophard #instarun #instarunning #instarunners #running #runnerlife #runforfun #runisfun #runningmotivation #runnersofig #lekkerbuiten

View in Instagram ⇒

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.