Met de groep naar Deventer en terug. Even de brug op, af, op en af. Het ging steeds sneller dus de laatste 2 km gepast en rustig naar het eind uitgelopen. Laat de rust week nu maar beginnen. . . . #ikloophard #instarun #instarunning #instarunners #running #runnerlife #runforfun #runisfun #stravarun #lekkerbuiten #hardlopenisleuk #hardlopen #runningmotivation #nevernotrunning #mijneerstemarathon #midwintermarathon2019

Met de groep naar Deventer en terug. Even de brug op, af, op en af. Het ging steeds sneller dus de laatste 2 km gepast en rustig naar het eind uitgelopen. Laat de rust week nu maar beginnen.
.
.
. 
#ikloophard #instarun #instarunning #instarunners #running #runnerlife #runforfun #runisfun #stravarun #lekkerbuiten #hardlopenisleuk #hardlopen #runningmotivation #nevernotrunning #mijneerstemarathon #midwintermarathon2019

Met de groep naar Deventer en terug. Even de brug op, af, op en af. Het ging steeds sneller dus de laatste 2 km gepast en rustig naar het eind uitgelopen. Laat de rust week nu maar beginnen.
.
.
.
#ikloophard #instarun #instarunning #instarunners #running #runnerlife #runforfun #runisfun #stravarun #lekkerbuiten #hardlopenisleuk #hardlopen #runningmotivation #nevernotrunning #mijneerstemarathon #midwintermarathon2019

View in Instagram ⇒

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.