Een fris maar lekker vrijdag avondloopje. Na vorige week de herstart moet ik nu al langzaam aan flinke kilometers gaan maken. Medio juni moet de halve marathon gelopen worden… En dan door naar de marathon valencia!!! Welke (halve) marathon loop jij? . . . #ikloophard #hardlopen #hardlopenisleuk #igrunners #running #runner #runnersofig #nevernotrunning #mijneerstemarathon #marathonvalencia #valenciamarathon

Een fris maar lekker vrijdag avondloopje. Na vorige week de herstart moet ik nu al langzaam aan flinke kilometers gaan  maken. Medio juni moet de halve marathon gelopen worden… En dan door naar de marathon valencia!!! Welke (halve) marathon loop jij?
.
.
.
#ikloophard #hardlopen #hardlopenisleuk #igrunners #running #runner #runnersofig #nevernotrunning #mijneerstemarathon #marathonvalencia #valenciamarathon

Een fris maar lekker vrijdag avondloopje. Na vorige week de herstart moet ik nu al langzaam aan flinke kilometers gaan maken. Medio juni moet de halve marathon gelopen worden… En dan door naar de marathon valencia!!! Welke (halve) marathon loop jij?
.
.
.
#ikloophard #hardlopen #hardlopenisleuk #igrunners #running #runner #runnersofig #nevernotrunning #mijneerstemarathon #marathonvalencia #valenciamarathon

View in Instagram ⇒

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.