Ach ach achillespees… De afgelopen 2 loopjes al rustig aan. Vandaag weer. Gelukkig wel pijnvrij gelopen dit keer. Hopelijk blijft het zo. Volgende week een 10 km wedstrijdje om eens echt te testen hoe het gaat. . . . #ikloophard #hardlopenisleuk #hardlopen #running #runner #runnersofig #igrunners #mijneerstemarathon #marathonvalencia #nevernotrunning #valenciamarathon

Ach ach achillespees… De afgelopen 2 loopjes al rustig aan. Vandaag weer. Gelukkig wel pijnvrij gelopen dit keer. Hopelijk blijft het zo. Volgende week een 10 km wedstrijdje om eens echt te testen hoe het gaat.
.
.
.
#ikloophard #hardlopenisleuk #hardlopen #running #runner #runnersofig #igrunners #mijneerstemarathon #marathonvalencia #nevernotrunning #valenciamarathon

Ach ach achillespees… De afgelopen 2 loopjes al rustig aan. Vandaag weer. Gelukkig wel pijnvrij gelopen dit keer. Hopelijk blijft het zo. Volgende week een 10 km wedstrijdje om eens echt te testen hoe het gaat.
.
.
.
#ikloophard #hardlopenisleuk #hardlopen #running #runner #runnersofig #igrunners #mijneerstemarathon #marathonvalencia #nevernotrunning #valenciamarathon

View in Instagram ⇒

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.