#dorpsloopfinisher :-) Vandaag een wedstrijdje over10 km in het dorp. Liep lekker door. Niet gedacht al een sub 52 te kunnen. Ik mikte op sub 55. Dus erg tevreden. Ik bleek ook nog iemand naar een 5km PR gehaasd te hebben. Ze kwam me de laatste kilometer nog even op sleeptouw nemen. Wie je ook bent: bedankt! . . . #ikloophard #hardlopen #hardlopenisleuk #igrunners #running #runner #runnersofig #nevernotrunning #mijneerstemarathon #marathonvalencia #valenciamarathon #lekkerbuiten #twello #dorpsloop #dorpslooptwello

#dorpsloopfinisher :-)
Vandaag een wedstrijdje over10 km in het dorp. Liep lekker door. Niet gedacht al een sub 52 te kunnen. Ik mikte op sub 55. Dus erg tevreden.
Ik bleek ook nog iemand naar een 5km PR gehaasd te hebben. Ze kwam me de laatste kilometer nog even op sleeptouw nemen. Wie je ook bent: bedankt!
.
.
.
#ikloophard #hardlopen #hardlopenisleuk #igrunners #running #runner #runnersofig #nevernotrunning #mijneerstemarathon #marathonvalencia #valenciamarathon #lekkerbuiten #twello #dorpsloop #dorpslooptwello

#dorpsloopfinisher 🙂
Vandaag een wedstrijdje over10 km in het dorp. Liep lekker door. Niet gedacht al een sub 52 te kunnen. Ik mikte op sub 55. Dus erg tevreden.
Ik bleek ook nog iemand naar een 5km PR gehaasd te hebben. Ze kwam me de laatste kilometer nog even op sleeptouw nemen. Wie je ook bent: bedankt!
.
.
.
#ikloophard #hardlopen #hardlopenisleuk #igrunners #running #runner #runnersofig #nevernotrunning #mijneerstemarathon #marathonvalencia #valenciamarathon #lekkerbuiten #twello #dorpsloop #dorpslooptwello

View in Instagram ⇒

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.