Een dubbele workout vandaag. Eerst de moestuin volledig omgespit en wortels, bieten, peulen en aardappelen gepland. Daarna nog even de beentjes rustig losgelooen na de wedstrijd van vrijdag. Heerlijk weekendje zo! . . . #ikloophard #hardlopen #hardlopenisleuk #igrunners #running #runner #runnersofig #nevernotrunning #mijneerstemarathon #marathonvalencia #valenciamarathon #lekkerbuiten

Een dubbele workout vandaag. Eerst de moestuin volledig omgespit en wortels, bieten, peulen en aardappelen gepland. Daarna nog even de beentjes rustig losgelooen na de wedstrijd van vrijdag. Heerlijk weekendje zo!
.
.
.
#ikloophard #hardlopen #hardlopenisleuk #igrunners #running #runner #runnersofig #nevernotrunning #mijneerstemarathon #marathonvalencia #valenciamarathon #lekkerbuiten

Een dubbele workout vandaag. Eerst de moestuin volledig omgespit en wortels, bieten, peulen en aardappelen gepland. Daarna nog even de beentjes rustig losgelooen na de wedstrijd van vrijdag. Heerlijk weekendje zo!
.
.
.
#ikloophard #hardlopen #hardlopenisleuk #igrunners #running #runner #runnersofig #nevernotrunning #mijneerstemarathon #marathonvalencia #valenciamarathon #lekkerbuiten

View in Instagram ⇒

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.