Proefje: 5km ❤️<140 en daarna 5km <5:30/km. Oftewel, als je tussen de buien door wilt lopen is het niet slim om richting de bui te lopen. Dan moet je hard terug.... . . . #ikloophard #hardlopen #hardlopenisleuk #igrunners #running #runner #runnersofig #nevernotrunning #mijneerstemarathon #marathonvalencia #valenciamarathon #lekkerbuiten

Proefje: 5km ❤️<140 en daarna 5km <5:30/km. Oftewel, als je tussen de buien door wilt lopen is het niet slim om richting de bui te lopen. Dan moet je hard terug....
.
.
.
#ikloophard #hardlopen #hardlopenisleuk #igrunners #running #runner #runnersofig #nevernotrunning #mijneerstemarathon #marathonvalencia #valenciamarathon #lekkerbuiten

Proefje: 5km ❤️<140 en daarna 5km <5:30/km. Oftewel, als je tussen de buien door wilt lopen is het niet slim om richting de bui te lopen. Dan moet je hard terug.... . . . #ikloophard #hardlopen #hardlopenisleuk #igrunners #running #runner #runnersofig #nevernotrunning #mijneerstemarathon #marathonvalencia #valenciamarathon #lekkerbuiten

View in Instagram ⇒

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.