Statistieken, statistieken statistieken… Wat ze al niet kunnen afleiden van een rondje hardlopen. Grappig. Ik had zware benen gisteren. Wel een prachtige route, 12,5 km gelopen over een mooie dijk, schelpenpaadjes en kronkelige fietspaden. . . #ikloophard #hardlopen #hardlopenisleuk #igrunners #running #runner #runnersofig #nevernotrunning #mijneerstemarathon #marathonvalencia #valenciamarathon #lekkerbuiten #smile #lachen

Statistieken, statistieken statistieken… Wat ze al niet kunnen afleiden van een rondje hardlopen. Grappig. Ik had zware benen gisteren. Wel een prachtige route, 12,5 km gelopen over een mooie dijk, schelpenpaadjes en kronkelige fietspaden.
.
. 
#ikloophard #hardlopen #hardlopenisleuk #igrunners #running #runner #runnersofig #nevernotrunning #mijneerstemarathon #marathonvalencia #valenciamarathon #lekkerbuiten #smile #lachen

Statistieken, statistieken statistieken… Wat ze al niet kunnen afleiden van een rondje hardlopen. Grappig. Ik had zware benen gisteren. Wel een prachtige route, 12,5 km gelopen over een mooie dijk, schelpenpaadjes en kronkelige fietspaden.
.
.
#ikloophard #hardlopen #hardlopenisleuk #igrunners #running #runner #runnersofig #nevernotrunning #mijneerstemarathon #marathonvalencia #valenciamarathon #lekkerbuiten #smile #lachen

View in Instagram ⇒

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.