Marathon training op @Reinierruns Instagram

De halve marathon,… Gewoon even op zaterdagochtend, in mijn eentje, als training. Nooit gedacht voor het eerst ook even geĆ«xperimenteerd met een draagband en een gelletje. Gel ging goed, erg zoet, maar zonder problemen naar binnen. Het bidon heb ik snel in de tuin weggegooid. Irritant. Welke draagband adviseer je mij?…#halvemarathon #training #ikloophard #hardlopen #hardlopenisleuk #igrunners #running #runner #runnersofig #nevernotrunning #mijneerstemarathon #marathonvalencia #valenciamarathon #lekkerbuiten #smile #lachen #roadtovalencia #roadtovalencia2019 #roadtomarathon #roadtomarathonvalencia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.