Marathon training op @Reinierruns Instagram

MarathonTraining 19/48, op het heetst van de dag moest ik 6×10 min op 10-11-12-10-11-12 km/uur. Bij de 2e 11 halverwege ontplofte mijn hoofd zowat van de hitte. Dus training afgebroken en rustig aan en via een schaduw route naar huis. Heel blijven is en blijft het motto. Ik begrijp het wel van die afgelaste #damtotdamloop…#ikloophard #hardlopen #hardlopenisleuk #igrunners #running #runner #runnersofig #nevernotrunning #mijneerstemarathon #marathonvalencia #valenciamarathon #lekkerbuiten #smile #lachen #roadtovalencia #roadtovalencia2019 #42kvalencia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.