Marathon training op @Reinierruns Instagram

Marathon training op @Reinierruns Instagram

No pain no gain. Gisteren bij een rustige lange duurloop (met de loopgroep) na 12km gevallen op een spoorwegovergang. Pijnlijk op mijn heup en knie gevallen en geschaafde hand. Maar snel weer opgestaan en de laatste 7 km met de groep mee. Fijn dat je dan niet alleen loopt….#teamgeschaafdeknie #teampijnlijkeheup #teambruisedego #ikloophard #hardlopen #hardlopenisleuk #igrunners #running #runner #runnersofig #nevernotrunning #mijneerstemarathon #marathonvalencia #valenciamarathon #lekkerbuiten #smile #lachen #roadtovalencia #roadtovalencia2019 #roadtomarathon #roadtomarathonvalencia #42kvalencia

0 Replies to “Marathon training op @Reinierruns Instagram”

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.