Marathon training op @Reinierruns Instagram

Marathon training op @Reinierruns Instagram

De #diepehelholterbergloop halve marathon op een prachtige dag. Heerlijk gelopen met bijna 200m hoogteverschil als cadeau erbij. De eerste 10,5e km op Duurloop tempo. Wat een hoop volk haalt je dan in. 2e 10,5 iets sneller dan marathontempo. Wat een hoop volk is dan kapot gegaan en kun je een voor een inhalen. Het resulteerde in 1u03m voor de eerste helft en 53min voor de tweede. Best gaaf dat mijn plan werkte na de te snelle start in Kampen en mijn valpartij……#ikloophard #hardlopen #hardlopenisleuk #igrunners #running #runner #runnersofig #nevernotrunning #mijneerstemarathon #marathonvalencia #valenciamarathon #lekkerbuiten #smile #lachen #roadtovalencia #roadtovalencia2019 #roadtomarathon #roadtomarathonvalencia #42kvalencia

0 Replies to “Marathon training op @Reinierruns Instagram”

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.