Marathon training op @Reinierruns Instagram

1 november 2019 by Geen reacties

Marathon training op @Reinierruns Instagram

Nog 30 dagen tot de #42kvalencia, wat dus #mijneerstemarathon is, het aftellen is begonnen. Vandaag 27 km duurloop op het programma. Een uurtje eerder gestart dan de groep en om 1930 netjes aangehaakt. De laatste 17 dus niet alleen gelukkig. Uiteindelijk een prima gemiddelde. …#ikloophard #hardlopen #hardlopenisleuk #igrunners #running #runner #runnersofig #nevernotrunning #mijneerstemarathon #marathonvalencia #valenciamarathon #lekkerbuiten #smile #lachen #roadtovalencia #roadtovalencia2019 #roadtomarathon #roadtomarathonvalencia #42kvalencia @garminnederland

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.