Marathon training op @Reinierruns Instagram

9 november 2019 by Geen reacties

Marathon training op @Reinierruns Instagram

Als je lange loop van Arnhem naar Twello gaat… Dan zit je mooi ver in je marathonschema.Lekker gelopen. Wel flink zere benen. Paar bergjes over oa in Arnhem (bij sonsbeek omhoog en bij Loenen). Nog 1 week flink trainen en dan taperen..#42kvalencia @maratonvalencia here we come …#ikloophard #hardlopen #hardlopenisleuk #igrunners #running #runner #runnersofig #nevernotrunning #mijneerstemarathon #marathonvalencia #valenciamarathon #lekkerbuiten #smile #lachen #roadtovalencia #roadtovalencia2019 #roadtomarathon #roadtomarathonvalencia #42kvalencia

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.