Marathon training op @Reinierruns Instagram

Marathon training op @Reinierruns Instagram

Als je lange loop van Arnhem naar Twello gaat… Dan zit je mooi ver in je marathonschema.Lekker gelopen. Wel flink zere benen. Paar bergjes over oa in Arnhem (bij sonsbeek omhoog en bij Loenen). Nog 1 week flink trainen en dan taperen..#42kvalencia @maratonvalencia here we come …#ikloophard #hardlopen #hardlopenisleuk #igrunners #running #runner #runnersofig #nevernotrunning #mijneerstemarathon #marathonvalencia #valenciamarathon #lekkerbuiten #smile #lachen #roadtovalencia #roadtovalencia2019 #roadtomarathon #roadtomarathonvalencia #42kvalencia

0 Replies to “Marathon training op @Reinierruns Instagram”

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.