Marathon training op @Reinierruns Instagram

Marathon training op @Reinierruns Instagram

Nog 17 dagen tot de #42kvalencia #mijneerstemarathon. Gisteren een 8x1000m intervaltraining met 300m pauze. De trainer gaf aan: "niet onder de 5:00" dus wij voerden uit: 5:02 5:03 5:02 5:01 5:01 5:00 5:02 5:01. Als machines, heerlijk draven in een goed tempo, maar niet te gek. Ken je dat gevoel van 'controle hebben', lekker hoor! Nog twee pittige trainingen en dan komen de twee rust weken: taperen….#ikloophard #hardlopen #hardlopenisleuk #igrunners #running #runner #runnersofig #nevernotrunning #mijneerstemarathon #marathonvalencia #valenciamarathon #lekkerbuiten #smile #lachen #roadtovalencia #roadtovalencia2019 #roadtomarathon #roadtomarathonvalencia #42kvalencia

0 Replies to “Marathon training op @Reinierruns Instagram”

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.