Marathon training op @Reinierruns Instagram

17 november 2019 by Geen reacties

Marathon training op @Reinierruns Instagram

De laatste lange duurloop: 30km. En wat een verschil met vorige week. Nu heel stabiel rond de 5:40/5:45 met een versnelling op het einde. Heerlijk gelopen, dit geeft vertrouwen voor #mijneerstemarathon in Valencia. Nu 2 weken taperen. …#ikloophard #hardlopen #hardlopenisleuk #igrunners #running #runner #runnersofig #nevernotrunning #mijneerstemarathon #marathonvalencia #valenciamarathon #lekkerbuiten #smile #lachen #roadtovalencia #roadtovalencia2019 #roadtomarathon #roadtomarathonvalencia #42kvalencia #trainingforvalencia

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.