Marathon training op @Reinierruns Instagram

Marathon training op @Reinierruns Instagram

Dat was hem dan, de laatste marathon training in Nederland. Even rustig de benen op spanning houden in een 2x2km tempoloopje. Ik ben er klaar voor! Over spanning gesproken. Het begint nu echt wel te kriebelen. Ik kan niet wachten tot #mijneerstemarathon zondag bij de #42kvalencia.. .#ikloophard #hardlopen #hardlopenisleuk #igrunners #running #runner #runnersofig #nevernotrunning #mijneerstemarathon #marathonvalencia #valenciamarathon #lekkerbuiten #smile #lachen #roadtovalencia #roadtovalencia2019 #roadtomarathon #roadtomarathonvalencia #42kvalencia

0 Replies to “Marathon training op @Reinierruns Instagram”

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.