Marathon op @Reinierruns Instagram

Marathon training op @Reinierruns Instagram

#MedalMonday on Tuesday /race verslag..Nog een keer, omdat het zo gaaf was: de medaille van #mijneerstemarathon. 42,6 kilometer kriskras door Valencia. Steady begonnen, zoals bedacht rond de 5:45-5:50 per kilometer. Al heel vet dat dat lukte. Bij elke drankpost 2x drinken pakken en gelletje elke 7km. Af en toe een snellere kilometer er tussendoor bracht me tot +- 2:02 op de halve. Precies wat ik wilde. Wat ik wel merkte was dat sneller niet ging lukken. Dus uiteraard een kilometertje ofzo lopen dubben wat te doen en toen plan 1b uit de kast: geen sub4, maar uitlopen, liefst op 5:50-6:00/km. Een oversteker trapte met nog tegen mijn hak, bijna een val, maar ik kon gelukkig doorlopen. (na wat Nederlandse verwensingen voor die Spanjaard). En wat een geweldig publiek. Ook veel Nederlanders die mijn naam riepen. Gaaf! Ook 2x nog de niet lopers van onze groep gezien in het publiek. Dat geeft toch ook een flinke boost. Naarmate de kilometers vorderde, kwam ook het mentale spelletje op gang. Even wandelen vs door door door. Het werd uiteindelijk bij 40km even 20 seconden wandelen. 1 van de slechts 3 kilometers boven de 6:00/km. En toen de finish… Wat gaaf, mooi, overweldigend en emotioneel was dat. Bizar. Meteen over de finish naar huis gebeld. En toen genieten met de loopgroep, ondanks wat flinke heup en lies pijntjes op maandag. Alle 14 over de finish: Helden!! …#ikloophard #hardlopen #hardlopenisleuk #igrunners #running #runner #runnersofig #nevernotrunning #mijneerstemarathon #marathonvalencia #valenciamarathon #lekkerbuiten #smile #lachen #roadtovalencia #roadtovalencia2019 #roadtomarathon #roadtomarathonvalencia #42kvalencia

0 Replies to “Marathon op @Reinierruns Instagram”

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.