Marathon op @Reinierruns Instagram

5 december 2019 by Geen reacties

Marathon training op @Reinierruns Instagram

Nog een keer dan: en wel de finish foto. Het begin van de gebalde vuisten zijn zichtbaar. Wat een gevoel was dat zeg om de laatste meters op te draaien bij die prachtige finish van de #42kvalencia. Onbeschrijfelijk. Helemaal omdat de race volgens plan liep.Wel heb ik nog steeds last van wat pezen in mijn heup en komt er langzaam een griepje aan. Maar goed… Er hoeft even hedlemaal niets…#ikloophard #hardlopen #hardlopenisleuk #igrunners #running #runner #runnersofig #nevernotrunning #mijneerstemarathon #marathonvalencia #valenciamarathon #lekkerbuiten #smile #lachen #roadtovalencia #roadtovalencia2019 #roadtomarathon #roadtomarathonvalencia #42kvalencia

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.